Samarbetspartners

Massörerna samarbetar med flera skolor och organisationer för att stärka massagens status i samhället.

Branschrådet Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och ca 14 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité.

Hantverkarna är Sveriges näringslivsorganisation för hantverksföretag och hantverksföreningar. Vi är en partipolitisk obunden organisation som värnar hantverket och hantverkarna i hela landet. Vi arbetar för att statusen och villkoren för hantverket och hantverkarna ska förbättras på alla områden. Arbetet är branschöverskridande mellan våra medlemsgrupper. Tillsammans talar vi med en röst. Tillsammans är vi Hantverkarna.

Bergqvist har yrkesutbildningar till massageterapeut och personlig tränare. Vår skola har massageutbildningar och kurser i massage på alla nivåer, från yrkesutbildningar till massageterapeut ner till 2-dagars massagekurser för nybörjare. Vi anordnar också ett antal vidareutbildningar för massageterapeuter.
Inom personlig träning har vi en yrkesutbildning till licensierad Personlig tränare och vi har också fristående utbildningar till Diplomerad Coach och Kost- och näringsrådgivare.

Curexgruppen. Vi hjälper företag med hälsoinvesteringar som ger företaget både friskare personal och större vinster!
Hos oss får du löpande fortbildningar, stimulerande utmaningar och trevligt umgänge med vårt team på ca 50 personer på Curexgruppen.
Nu söker vi massörer för arbete ute hos kund: http://curexgruppen.se/jobba-hos-oss/