Elevförsäkring

Välkommen som elevmedlem i YrkesMassörernas Förbund!

Vi vill här påminna dig om varför du är med och varför du bör stanna hos oss i YrkesMassörernas Förbund när du är certifierad.

NU: Som studerande vid en skola där du blir certifierad genom Branschrådet Svensk Massage eller Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi har du, ditt första studieår eller tills du blivit certifierad om det sker tidigare, ett gratis elevmedlemskap med samma försäkring som de yrkesverksamma i förbundet har.

Glöm inte att meddela oss när du blivit certifierad!

Som certifierad gäller inte längre försäkringen i elevmedlemskapet.

Meddela oss också om du avbryter din utbildning innan du blivit certifierad.

Du har som medlem i YrkesMassörernas Förbund branschens mest prisvärda försäkring.
Mer om det finns på facebook.com/massorerna och www.massorerna.se.
På vår hemsida hittar du mer om de frågor vi driver men här hittar du också tidigare nyhetsbrev, material, posters som kan skrivas ut som kort, infoblad och affischer.
YMFs två facebookkanaler – den slutna gruppen och den offentliga sidan – ger dig information och möjlighet till kommunikation med dina kollegor.
Var med där!
YMF testar olika nya sätt att erbjuda er förmåner, information och socialt utbyte. Just nu kan du delta i YMFiket och diskutera med dina kollegor.

SOM CERTIFIERAD: Certifieringen är en kvalitetssäkring som proffs i yrket, vilket YMF lyfter och synliggör. Som certifierad kan du också söka gesäll och mästarbrev. YMF företräder, uteslutande, manuella terapeuter kvalitetssäkrade genom Branschrådet Svensk Massage eller Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi vilket innebär att YMF kan rikta de frågor som drivs mer specifikt.
YMF samarbetar med organisationer som också driver frågor som yrkesmassörer har nytta av som: Hantverkarnas Riksorganisation , Nordic Massage Association , Småföretagarna och Respect Massage .
Som yrkesverksam medlem i YMF blir du också medlem i Hantverkarna och kan välja att ansluta dig till något av de lokala gillena för att ingå i en större yrkesgemenskap på din ort samt utnyttja medlemsförmåner .
Du kan då välja att bli mer synbar via Hantverkarnas söktjänst och YMFs hemsida.
Och inte minst kan du påverka dina yrkesfrågor genom att ansluta dig till YMFs arbetsgrupper eller ställa upp som styrelseledamot under ett eller två år.
Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss i styrelsen, med ett mejl eller per telefon, om du har några frågor eller ett förslag för det fortsatta arbetet för dig och dina kollegors yrkesframtid.

Välkommen till de kvalitetssäkrade YrkesMassörernas förbund!