Försäkring

Hos oss finns tre typer av medlemmar – Yrkesverksamma medlemmar, elevmedlemmar och stödmedlemmar. Medlemskapet löper ett år i taget. Mer info under fliken Försäkringar.

 

Som medlem i Yrkesmassörernas Förbund har du förmånen att bli försäkrad i din yrkesroll som av BSM cert. Massör eller av BMM cert. Medicinsk Massageterapeut

Som terapeut är det viktigt att du har rätt försäkringslösning både för dig själv och för dina klienter. Genom vårt samarbete med Adekvat Försäkring kan du teckna väldigt förmånliga försäkringar för din verksamhet.

I den obligatoriska försäkringen som följer ditt medlemskap ingår ansvars- och behandlingsskadeförsäkring  samt egendomsförsäkring för din egendom och dina maskiner.

Medlemskapet kostar 1754 kr/år* och innefattar en försäkring, vårt nyhetsbrev och stöd i frågor om massage, massörer och yrkesutövning.
(Tilläggsförsäkringar för Laser, nålbehandling, kosttillskott etc. kostar 412:-/styck årligen)
Du kan även välja att vara sökbar på vår hemsida.
En administrativ avgift om 50 kr/år tillkommer från adekvat. 
 
* 1290 kr medlemsavgift – 464 kr försäkring
Försäkring och administrativ avgift är avdragsgill för företagare.
 

Vi är alla barn i början. Från och med 180401 erbjuder vi försäkringen gratis för dig som studerar till massör, massageterapeut eller medicinsk massageterapeut enligt utbildningsplan. Försäkringen gäller, från och med anmälningsdatum, under din utbildningstid, dock max under ett år. Skulle din utbildning vara längre än ett år skall förnyelse av elevförsäkringen ske.

Fullständig information om försäkringen för studenter (öppnas i nytt fönster)!

Så snart Du blir yrkesverksam medlem kan Du även bli sökbar på vår hemsida!

Skulle du dessutom vilja teckna till ytterligare försäkringslösningar som till exempel sjukavbrottsförsäkring är Adekvat Försäkring bara ett telefonsamtal bort.

Försäkringsgivare är Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag genom vår försäkringsmäklare Adekvat.

Har du frågor ang försäkringen kan du kontakta Adekvat direkt här.

Detaljerad information om vår försäkring hittar du här!

Och information om sjukavbrottsförsäkringen finns här!