För våra medlemmar

MedLEMSKAP

Ansökan - Yrkesverksam medlem

För att bli medlem i YrkesMassörernas Förbund skall du vara certifierad av Branschrådet Svensk Massage eller Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi alternativt under utbildning på en skola medlem i någon av dessa organisationerna. För att ansöka om medlemskap som yrkesverksam behöver du förutom kontaktuppgifter ange ditt certifieringsnummer. Som yrkesverksam medlem är du också automatiskt medlem i Hantverkarna.

Medlemskap

Medlemskap i YMF innefattar branschens mest prisvärda försäkring, tillgång till vårt nyhetsbrev och stöd i frågor om massage, massörer och yrkesutövning. På vår hemsida finns även material, posters, infoblad och affischer.
YMFs två facebookkanaler – den slutna gruppen och den offentliga sidan – ger dig information och möjlighet till kommunikation med dina kollegor.

 

Priser

Medlemskapet kostar 1777 kr/år (1290 kr medlemsavgift – 487 kr försäkring)
En administrativ avgift om 50 kr/år tillkommer från adekvat.
Försäkring samt administrativ avgift är avdragsgill för företagare.

Bli elevmedlem

Välkommen som elevmedlem i YrkesMassörernas Förbund!
Som studerande vid en skola där du blir certifierad genom Branschrådet Svensk Massage eller Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi har du, ditt första studieår eller tills du blivit certifierad om det sker tidigare, ett gratis elevmedlemskap med samma försäkring som de yrkesverksamma i förbundet har.
Glöm inte att meddela oss när du blivit certifierad!
Som certifierad gäller inte längre försäkringen i elevmedlemskapet.
Meddela oss också om du avbryter din utbildning innan du blivit certifierad.

SOM CERTIFIERAD

Certifieringen är en kvalitetssäkring som proffs i yrket, vilket YMF lyfter och synliggör. Som certifierad kan du också söka gesäll och mästarbrev. YMF företräder, uteslutande, manuella terapeuter kvalitetssäkrade genom Branschrådet Svensk Massage eller Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi vilket innebär att YMF kan rikta de frågor som drivs mer specifikt.
YMF samarbetar med organisationer som också driver frågor som yrkesmassörer har nytta av som: Hantverkarnas Riksorganisation, Nordic Massage Association, Småföretagarna och Respect Massage.
Som yrkesverksam medlem i YMF blir du också medlem i Hantverkarna och kan välja att ansluta dig till något av de lokala gillena för att ingå i en större yrkesgemenskap på din ort samt utnyttja medlemsförmåner .
Du kan då välja att bli mer synbar via Hantverkarnas söktjänst och YMFs hemsida.
Du kan även påverka dina yrkesfrågor genom att ansluta dig till YMFs arbetsgrupper eller ställa upp som styrelseledamot under ett eller två år.
Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss i styrelsen, med ett mejl eller per telefon, om du har några frågor eller ett förslag för det fortsatta arbetet för dig och dina kollegors yrkesframtid.

Stödmedlem

Du som vill stödja vårt förbund kan nu även bli stödmedlem.
Du får ett medlemskap utan försäkring och rösträtt med tillgång till våra FB grupper samt nyhetsbrev. Som stödmedlem finns även möjligheten att tecka en sjukavbrottsförsäkring som tillval. Ett stödmedlemskap kostar 399 kr och du ansöker genom att maila kassören: kassor@massorerna.se
 
Kontakta Adekvat för närmare information!
Vill du hellre prata med Adekvat direkt ring: 0470-704050

Säga upp medlemskap/försäkring från annat förbund

Om du vill ha hjälp att säga upp tidigare försäkring/medlemskap hos annat förbund behöver du skriva ut, fylla i och skicka fullmakt till Adekvat! Klicka på knappen för blankett!
Om Du inte har Acrobat Reader (eller motsvarande) för att kunna hämta dokumentet, kan Du ladda ner det kostnadsfritt från länken nedan!

Hur går jag ur massörerna?

Du skickar ett mail antingen till Adekvat eller till Massörerna info@massorerna.se
Du behöver Acrobat Reader eller motsvarande för att kunna öppna dokumentet och kan ladda ner det gratis här!