Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Juli 2018

Ny logga!

Eftersom vi numera heter YrkesMassörernas Förbund, förkortas YMF – har vi även tagit fram en ny logga. Du känner säkert igen den då det inte är någon större förändring. Just för att du ska känna igen den!

Ny hashtagg!

Vi kommer starta upp en ny hashtag, där vi uppmuntrar våra kunder/klienter att skriva sin berättelse. Vi vill uppmärksamma hur många som blir hjälpta av en certifierad massör/massageterapeut/medicinsk massageterapeut. Vi vill peka på hur bra vi är och hur stor skillnad vi faktiskt gör. Är du med?
Vi vill att du uppmanar dina kunder till att skriva, och självklart tagga sin berättelse med #väljmassage så att vi kanske kan få tusentals berättelser. Då kan vi använda det som ett mycket tungt argument i vår kamp att få ner momsen på vårt arbete till 6%.
Skriv gärna om detta i på dina sociala media, så att vi sprider detta så mycket vi bara kan innan valet!

Hur använder du semestern?

Vi är många egenföretagare i detta yrket och då måste man planera sin tid och sin ekonomi noggrant. Har du satt av pengar så att du får semester?
Under semestern tar jag själv alltid tid att fundera, tänka och planera hur jag vill att hösten ska se ut. Vad ska jag ändra på min hemsida? Ska jag starta någon kampanj eller ge mina stamkunder ett bra erbjudande? Ska jag lära mig mail chimp eller något annat program så att mina nyhetsbrev ser schysta ut? Vilka kurser vill jag gå och har jag råd och tid att gå mer en en kurs?
Många frågor som tar tid att fundera över. Jag har stämt träff med min ekonomirådgivare i början på augusti, för att se hur en budget för mitt lilla företag kan se ut. Det ger mig lugn att veta att min ekonomi är ok. Jag sover bättre!
Vad gör du och hur ska din höst se ut? Ha en skön sommar och så hörs vi på facebook under hösten!
Varm hälsning
Styrelsen