Samarbetspartners

  1. Yrkesförbundet Massörerna samarbetar med flera skolor och organisationer för att stärka massagens status i samhället.

Branschrådet Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och ca 14 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité.

Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi
Det självklara yrkesförbunden för manuella terapeuter som är
av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer och av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut.
BMM är en organisation som drivs av medicinska massageterapeuter i Malmö. BMM har som syfte att värna om Medicinska Massageterapeuters yrkesskicklighet. BMM är opinionsledande och språkrör för MMT till massmedia och allmänhet i Sverige. BMM certifierar Medicinska Massageterapeuter, efter godkänd utbildning. Alla yrkesverksamma medlemmar hos BMM är behandlingsskadeförsäkrade. BMM är en del av Svensk Massage.

Hantverkarna är Sveriges näringslivsorganisation för hantverksföretag och hantverksföreningar. Vi är en partipolitisk obunden organisation som värnar hantverket och hantverkarna i hela landet. Vi arbetar för att statusen och villkoren för hantverket och hantverkarna ska förbättras på alla områden. Arbetet är branschöverskridande mellan våra medlemsgrupper. Tillsammans talar vi med en röst. Tillsammans är vi Hantverkarna.

Småföretagarnas Riksförbund
är en intresseorganisation, skapad och driven av småföretagare för småföretagare. Vi vill göra småföretagarens vardag enklare, lönsammare och tryggare – och det vill vi göra idag – inte i morgon.

Bergqvist har yrkesutbildningar till massageterapeut och personlig tränare. Vår skola har massageutbildningar och kurser i massage på alla nivåer, från yrkesutbildningar till massageterapeut ner till 2-dagars massagekurser för nybörjare. Vi anordnar också ett antal vidareutbildningar för massageterapeuter.
Inom personlig träning har vi en yrkesutbildning till licensierad Personlig tränare och vi har också fristående utbildningar till Diplomerad Coach och Kost- och näringsrådgivare.

Curexgruppen. Vi hjälper företag med hälsoinvesteringar som ger företaget både friskare personal och större vinster!
Hos oss får du löpande fortbildningar, stimulerande utmaningar och trevligt umgänge med vårt team på ca 50 personer på Curexgruppen.
Nu söker vi massörer för arbete ute hos kund: http://curexgruppen.se/jobba-hos-oss/

Medicinskt Kursforum. Yrkeshögskolan för manuella terapier.
Hos oss hittar du yrkesutbildningar och vi erbjuder flera fortbildningar och vidareutbildningar inom manuella terapier.
Att arbeta med manuella terapiformer är ett fantastiskt yrke som ger många positiva möten med människor. Det kan gälla den friske som vill må bättre, den idrottande som vill prestera bättre eller personen som söker lindring. Hos oss kan du komplettera med nya kunskaper och terapiformer. Oavsett om du är legitimerad vårdgivare eller arbetar med massage och friskvård hittar du flera möjliga fördjupningar inom det manuella terapiområdet.

Hälsoteket erbjuder marknadens kanske mest prisvärda yrkesutbildning till massageterapeut på distans. Vi har även flera fortbildningar och vidareutbildningar inom manuella terapier. All undervisning sker uteslutande på skolmedicinska och vetenskapliga grunder. Är du intresserad av att hjälpa människor till bättre hälsa och välbefinnande så läs vidare på vår webbsida; halsoteket.com

Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen. Kunderna varierar i storlek. Men den gemensamma nämnaren är att kunderna ser friskvård som en investering för såväl företaget som de enskilda medarbetarna. En hälsosam inriktning påverkar såväl sjukfrånvaron som arbetsmiljön positivt, vilket i sin tur leder till ökad effektivitet och lönsamhet. I syfte att förenkla samarbetet har Niana skapat IT-system som gör det enkelt att boka behandlingar och sedan följa upp och analysera resultatet.

Svenska Hälsoteamet-Kvalitetsutbildningar som förändrar liv!
Svenska Hälsoteamet har de senaste 25 åren utbildat över 14 000 elever inom hälsa, personlig utveckling, massage och friskvård i hela landet.

Team Lars Massage
Din personliga massör på jobbet. Vår mission är att genom riktad friskvård få dig att hålla dig i form och trivas med livet. Så fort du behöver vår hjälp, rycker vi ut. Se oss gärna som ”vardagens hjältar”. Om du mår bra gör vi det också.