Styrelsen

Ordförande, Tone Lyche
Är massageterapeut sen 2007. Diplomerad kinesiolog sen 2017. Jobbar med tekniker som öronakupunktur, kinesiotejping, lymfmassage, koppning även Kostrådgivare, Hormoner, för att nämna några.

Vice ordförande, Claes Wallenberg
Claes är massör sedan 1987. Arbetar som naprapat sedan 1997 och har undervisat massörer och massageterapeuter mellan 1997-2013. Han är även engagerad i funktionell träning med inriktning på aktiv rörlighet.

Sekreterare, Renée Lidén
Har jobbat som naprapat sedan 1984 och undervisat bland annat på yrkesutbildning till massageterapeut sedan samma år och pågående. Sitter också i styrelserna för Svensk Massage och Branschrådet Svensk Massage.

Kassör, Sandy Bech
Är född och uppvuxen i Malmö. Hon har arbetat på Posten under många år, både som postarbetare, hälsoinspiratör, medicinsk massageterapeut och skyddsombud. 2005 tog hon examen som Medicinsk Massageterapeut på Komplementär-Medicinska Högskolan i Malmö. Sandy har kompletterat sin utbildning med kurser i bl.a. cuppingmassage, kinesiotejping och Akunova – akupunktur.

Styrelseledamot , Kenneth Eriksson

Styrelsesuppleant, Lars-Åke Granath
Född i Stockholm, uppvuxen i Norrland. Arbetat som massör sen 2009 och Medicinsk Massageterapeut 2018. Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Jobbat som ekonom och administratör sen 1992.